Zwemles

Zwemles

Zwemlessen tijdens de buitenschoolse opvang in Apeldoorn.

Zwemles volgen tijden de buitenschoolse opvang. Een uitkomst voor veel kinderen en hun ouders. De kinderen worden van school opgehaald en gaan eerst gezamenlijk wat drinken bij BSOsport kinderopvang. Vervolgens gaan de kinderen en begeleiders naar de Sprenkelaar om daar de wekelijkse zwemles te volgen.

Sportbegeleider
De sportbegeleider blijft bij de zwemles aanwezig. Hierdoor verloopt de communicatie tussen de zwemonderwijzer en de sportbegeleider van uw kind soepel. En weet u ook precies hoe het ervoor staat met uw kind. Na afloop van de zwemles gaan de kinderen weer naar BSOsport kinderopvang, waar zij door hun ouders worden opgehaald.

Opgeven
Starten is mogelijk vanaf 4 jaar en 9 maanden en de combinatie geldt voor de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Voor de zwemlessen worden geen inschrijfkosten berekend en er wordt gratis een 10-badenkaart beschikbaar gesteld. De kinderen starten in de eerstvolgende lichting via BSOsport kinderopvang. Voor meer informatie over de kosten en de mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met BSOsport kinderopvang Apeldoorn via het telefoonnummer 055-578.66.55 of per e-mail: apeldoorn@bsosport.nl